Secret lab

secret lab

Spelstolar är utan tvekan den mest underskattade komponenten i en spelares utrustning. Efter intensiv forskning och pengar på dator, bildskärm, mus, tangentbord och headset är spelstolen den sista utrustningen man någonsin tänker på. Oftast köper gamers inte ens en ordentlig stol.

Secret lab är ett välkänt namn inom området gamingstolar. Det Singapore-baserade varumärket är en av de premiumtillverkare av gamingstolar som finns på marknaden just nu. Alla deras produkter garanterar robust byggkvalitet, avancerad teknik, förstklassiga material och exemplarisk ergonomi.

Om du tillbringar mycket tid framför datorn, vare sig du spelar eller arbetar, och du vill undvika ryggproblem och få rätt hållning, missa inte spelstolen TITAN Evo 2022 från Secretlab.

Det är inte alla gamingstolar som erbjuder bra hållning och komfort eller hållbara material som garanterar en lång livslängd. Men denna Secret lab TITAN Evo 2022 är en gamingstol som uppfyller dessa krav, vilket vi kommer att se under testet.

Secret lab är ett företag som har stor erfarenhet av den här typen av produkter för gamers, och deras linje av stolar visar sig vara en stor framgång. Många toppspelare och streamers använder sig av stolar från den här tillverkaren, och även i den här nya generationen är det fortfarande en bekväm, välbyggd stol som ser lika bra ut som den tidigare generationen. Och som vi kommer att se nedan erbjuder 2022 års version några fantastiska nya funktioner som gör att den ligger före konkurrenterna.