CSGO Betting

CS GO eller Counter-Strike: Global Offensive: är utvecklat av Valve och är en expansion på det teambaserade actionspel CS.  Sen CS GO släpptes så har det bara blivit populärare med åren och är idagsläget en av de största esports spelen. Varje år så hålls det regelbundet tävlingar och turneringar över internet. CS GO består av två lag, counter-terrorister och terrorister, målet för terroristerna är helt enkelt att placera sin bomb inom bombområdet och förhindra counter-terroristerna från av desarmera bomben och counter-terroristerna ska helt enkelt stoppa terroristerna med alla medel. CS GO är ett så kallat first person shooter game, vilket innebär att under spelets lopp så är synfältet till mesta del utifrån din spelkaraktärs ögon i 3D, det betyder helt enkelt att din bildskärm motsvarar karaktärens synfält i en 3dimensionell värld. CS GO är ett så kallat multi player game som innebär att det kan spelas av flera personer samtidigt.

Det finns igentligen ingen riktigt handling i CS GO utöver krigsföring. Du kan även välja att uppleva spelet so en åskdare, vilket innebär att du kan följa andra aktiva spelare utan att själv delta aktivt i spelets lopp. En runda av spelet avslutas när ett av lagen har uppnåt sitt uppdrag eller mål alternatvt att de eliminerar hela motståndarlaget. Det finns många olika typer av banor som man kan spela men de mest relevanta är Hostage Rescue, Bomb Defuse och Assassination. De vapen som kan användas under spelets lopp är består till störst del på handeldvapen.Om du vill köpa kraftigare vapen så behöver du pengar, och detta får genom att döda fiender i motståndarlaget, klara av uppdrag eller genom att vinna rundorna. Då det egentligen inte finns något definitivt slut på CS GO så är det spelarna som beslutar är spelet är slut.

CS GO BETTING

Här har vi samlat alla de bästa spelbolag som erbjuder CS GO Betting och betting på relaterade esport i Sverige. Du kommer snabbt och enkelt kunna hitta exakt de spelbolag som passar dig i vår CS GO topplista här ovan. När det kommer till CS GO Betting så är vi här hos CS GO Betting helt klart bäst i test.Vi rankar,granskar och värderar alla de olika spelbolag baserat på de förmåner och erbjudanden du blir erbjuden som registrerad spelare. På det här sättet vet du alltid med dig att hos CS GO Betting hittar du alltid de mest relevanta CS GO bonusar, odds och spel samlade under ett och samma tak.De spelbolag som i dagsläget erbjuder betting på CS:GO är Bet365, Betway, Unibet, Betsafe, Betsson, Bet-at-Home, PAF, Pinnacle Sports, Expekt, Nordicbet och EGB. Dessa spelbolag erbjuder även betting på övriga esporter såsom LOL och COD. Om du skulle ha några frågor eller funderingar gällande spelbolag eller CS GO Betting, ta då gärna kontakt med oss här, så återkommer vi så snabbt vi kan.

Om du vill bli framgångsrik på CS GO betting så rekommenderar vi verkligen att du lägger upp en strategi på hur du ska lyckas. Det vi rekommenderar är att du fokuserar dig på att lära känna den professionella CS GO scenen. Det gör du igenom att du lär känna alla de olika lagen som spelar på de högsta nivåerna och deras vanor, detta är vi säkra på kommer att hjälpa dig oerhört mycket när du börjar med CS GO Betting online. Skulle det vara så att du bara hört tala som det här med esport och inte riktigt är så insatt, men vill endå lägga cs go bets, så rekommenderar vi att du läser igenom våra guider här på vår sajt, för att bekanta dig med de punkter som är viktiga att känna till innan du ens lägger ditt första CS GO Bet .Börja på samma sätt som de flesta gör, igenom att under en månads tid fokusera på att lägga lite lägre bets och håll koll på dina vinster och förluster i en CS GO bettingbok, såsom ett vanligt kollegeblock. Under den här perioden ska du försöka kolal på så många CS GO matcher som möjligt, efter ett par veckor till en månad så har du den minimala nödvändiga erfarenheten att kunna lägga bra CS GO bets baserat på dina egna jämförelser och beräkningar. Om du inte är helt säker på du har koll på det olika lagen som spelar så rekommenderar vi att du lägger lite lägre bets i början och när du känner dig säker på dina odds och beräkningar så lägger större cs bets.

Vad ska du Undvika?

Med CS GO Betting så ska du aldrig mer pengar än du är beredd att förlora. Detta är ett klassiskt statment när det kommer till betting online, men det är fortfarande ett man ska följa. Bli aldrig så våghalsing att du lägger mer parten av dina pengar på en match eller turnering, tänk logiskt och smart med dina bets.
Håll dig lugn och sansad om du förlorar första gångerna du lägger bets på CS GO. När det kommer till all typ av vadslagning online så är det oundvikligt att man förlorar då och då. m du följde vår rekommendation om att aldrig betta mer än du är bereed att förlora så ska förlusten inte vara speciellt stor. Känn aldrig att du måste vinna tillbaks de pengar du förlorat på nästa runda av CS GO, utan fortsätt speciella som du tidigare har gjort, så kommer du att återhämta dig.
Lägg aldrig cs bet på matcher med lag som du aldrig har hört talas om. Det finns alltid den tidpunkten då det inte finns speciellt många bra matcher att lägga cs bets på så det dyker upp mycket skräp lag. Gör ditt bästa för att skippa dessa matcher och håll dig till de lag du känner till och har studerat

CS GO MARKET

Den gemensamma marknads platsen för oss som behöver tillbehör till CS GO är Steam Market, även kallat CS GO Market. Detta är en handelstjänst skapat av Valve, som tillhandahåller köp och sälj tjänster för CS GO spelare bland annat. Alla de olika föremål du hittar under gameplay i CS GO såsom skinn, dekaler och behållare jan inhandlas via CS GO Market. Efter du gjort ett köp på CS GO Market så kan dina förmål inte säljs inom en vecka. Det är även bra att känna till att 5% av de du får in på din försäljning går direkt till Valve, då det är de som tillhandahåller köp tjänsten.

CS GO BET

Då Counter Strike har varit så otroligt populärt de senaste 5 åren så är det inte så konstigt att CS GO Betting nu även blivit det nya modet så att säga. Här hittar du alltid en uppdaterad topplista på de svenska spelbolag som erbjuder bra CS GO bet bonusar, odds och välkomsterbjudanden på CS GO i Sverige. När det kommer till CS GO betting så är det viktigt att du är lite insatt i esporten innan du gör dina första csbets. Det vi rekommenderar är att du fokuserar på ett par bra CS GO lag och under en månadstid försöker läsa på så mycket du kan om just de CS GO teamen, deras vanr, resultat, spelare osv. Man behöver självklart inte var en CS GO expert för att kunna vinna stort på cs betting utan allt du behöver göra är att besöka oss här och välja ett av de online casino i vår topplista.

ESPORT BETTING

När det kommer till esport betting så är det inte ovanligt att det läggs ganska så stora summor på de olika CS GO teamen. En viktigt del av esport betting är att kunna läsa av esport oddsen för just en matchen du ska lägga esport bets på. Odds kan enklast förklas på det sätt att det är förhållandet mellan en insats och en vinst vid betting. Som om du har höga odds på ett CS Go lag så ger detta dig även större utdelning om du skulle lyckas pricka rätt på vinnarlaget, och om ett lag har låga odds så innebär detta att desto mindre blir din utdelning om du lagt bets på detta lag.

Idag finns det ett par välkända e-sporter som du kan lägga esport bets på. Här hittar du en komplett bettingguide till de mest populära esporterna i Sverige. Vi vill guida dig rätt i esporten och listar även infomation om följande spel,

DOTA 2
HEROES OF THE STORM
LEAGUE OF LEGENDS
STARCRAFT 2