Topp 5 spelbolag med betting på E-sport

E-sport har blivit det nya heta inom betting, och inte utan anledning heller. E-sport är spännande att titta på och det finns hela tiden något event att titta på. Samtidigt blir det allt fler spelare som får upp intresset för betting, så det är naturligt att dessa vill ha en kategori som intresserar dem.

Tyvärr har inte alla bettingplattformar kommit ikapp och det är viktigt att du väljer rätt spelsajt eller casino att spela hos, annars finns risken att du inte hittar turneringar som du vill satsa på.

1. Bet365

Bet365 är en av de större bettingsajterna i Sverige. Sidan har den senaste tiden fokuserat mycket på att erbjuda den snabbaste och mest effektiva livebetting som går att få, bland annat inom esport. Sidan är enkel att använda och Bet365 har många stora spel i sitt utbud. De har en av de större e-sportsutbuden på den svenska marknaden och erbjuder väldigt bra odds jämfört med andra sajter.

2. Pixel.bet

Pixel.bet är ett spelbolag som fokuserat på främst en sak, esport. Sajten var en av Sveriges största bettingsajter med ett fokus på e-sport och de olika turneringarna som finns. Det här har lett till en mängd fördelar.

Man använder sig bland annat av twitchsändningar för att erbjuda en av de största utbuden av bettingalternativ och för att göra det enkelt för dig som spelare att få all information du behöver. ”Nackdelen” med sidan är att det endast finns e-sport i utbudet. Vill du betta på andra sporter så får du skapa ett konto på en till sajt, för här hittar du inget annat.

3. Unibet

Unibet är ett stort spelbolag i Sverige som är en av de främsta inom betting. Det finns lite av allt här och inom esport så sponsrar man bland annat laget Astralis inom CSGO. Man använder sig, likt Pixle.bet, också av twitchsändningar för att erbjuda något utöver det vanliga till dig som ska betta.

Det finns bra odds på sidan men man har inte de bästa oddsen på marknaden, vilket kan vara värt att tänka på. Det kan därför vara bra att kontrollera det här innan du lägger pengar på en insats hos Unibet, annars kanske du går miste om en del pengar.

4. Betsson

Betsson är en trygg och stabil svensk operatör och en av de större spelbolagen i allmänhet. De erbjuder bra odds och har allt du kan tänka dig, så allt från spel till sport. Det här är ett bra exempel på en sida där de allra flesta kan känna sig nöjda tack vare det stora utbudet och de trygga villkoren.

5. Betway

Betway är en av de aktörer på marknaden som bland annat erbjuder förhöjda odds på vissa matcher. Man har ett ganska bra utbud inom e-sporten och det finns något för alla här. Det som däremot är lite av en nackdel med Betway är att man inte har mycket inom mindre turneringar. Mycket av sidans fokus ligger alltså på de största evenemangen. Det här behöver inte vara något negativt, men det innebär att det finns en del begränsningar.